Olen Metropolia-ammattikorkeakoulun nelivuotisen koulutuksen käynyt, Valviran rekisteröimä osteopaatti. Valmistuin keväällä 2010. Oman vastaanottoni lisäksi työskentelen myös Suomen Kansallisbaletille hoitaen tanssijoita.

Luonteeltani olen luonnontieteilijä, mutta koen tärkeäksi tunnistaa luonnontieteellisen lähestymisen rajat kun tutkitaan elävää ihmistä. Kehollinen tekeminen on minulle nautinto. Lähellä sydäntäni ovat ihmiset, joilla ylianalysointi, ylisuorittaminen tai liika tunnollisuus asettaa haasteita tasapainoisen elämän löytämisessä.

Hoidon tai käynnin tavoite lähtee asiakkaan tarpeista ja toiveista: joskus on paras keskittyä käsittelyllä saamaan kehoa rennoksi ja joustavaksi, toisinaan pohtia tarkemmin, miten kivun voisi saada omaan hallintaan. Hoidon voimakkuus säädetään yksilöllisesti. Yhden keho reagoi parhaiten herkkään käsittelyyn, toisella tarvitaan voimakkaampia otteita. Ohjaan myös tarvittaessa omatoimisia harjoitteita ja teen harjoitusohjelmia kuntoutuksen tueksi tai kunnon kehittämiseksi.

Biomekaniikan tunteminen on oma vahvuusalueeni. Sen lisäksi kehon toimintaan ja kipuun vaikuttavat lukuisat muut seikat. Olen käynyt erilaisia jatkokoulutuksia mm. CFTstä (cognitive functional therapy), manipulaatiosta, harmonisesta tekniikasta, neuromobilisaatiosta, kivun neurofysiologiasta, urheilusta ja urheiluvalmennuksesta sekä kinesioteippauksesta.