Kiputiloja kuntouttavan harjoittelun lisäksi olen erikoistunut voimaa ja kestävyyttä yhdistelevien harjoitusohjelmien laatimiseen. Samoin kuin hoitokäynneillä, valmennuksessa ensisijaista on asiakkaan toiveet ja tavoitteet. Harjoitusohjelmia voidaan laatia monenlaisiin tavoitteisiin aina kipujen kurissa pitämisen ja arjessa jaksamisen tukemisesta tehokkaaseen suorituskyvyn nostamiseen.

Oma urheilutaustani on monipuolinen – astangajoogan ja freestylehiihdon kautta päädyin vuonna 2013 kilpailemaan kahvakuulaurheilussa Suomessa ja kansainvälisesti. Arvokisavoittoihini kuuluu mm. neljä Suomen mestaruutta ja yksi Cup of Scandinavia. Oman ahkeran harjoittelun ja kilpailumenestyksen sekä biomekaniikan ja liikuntafysiologian osaamiseni myötä olen valmentanut kahvakuulaurheilijoita vuodesta 2018 alkaen.

Valmennus kannattaa aloittaa vastaanottokäynnillä, jossa kartoitetaan lähtötilanne, tavoitteet ja harjoitellaan tarvittavat liikkeet. Sen jälkeen valmennusta voi jatkaa etänä.

Valmennus rakennetaan aina yksilöllisesti ja se sisältää kirjallisen etätuen, videoiden analysointia ja kaikki harjoitusten sujumisen perusteella tarvittavat muutokset harjoitusohjelmaan. Valmennuksen kokonaishinta on 70-110 €/kk riippuen sisällöstä ja tavoitteista.

Arabianrannan vastaanottotiloissa on muun muassa runsaasti vapaita painoja (levytanko telineineen, käsipainot, kahvakuulia), talja ja leuanvetotanko. Arabianrannassa vastaanottokäynnillä voidaan harjoitella hyvin kokonaisvaltaisesti eri treeniliikkeitä. Tikkurilassa välineistö on sopiva pienimuotoiseen harjoitteluun esimerkiksi kahvakuulien avulla.

Kisa Seoulissa